Bädda in Man or Monster på din hemsida

Uppdatera kod

* Byte av språk är bara tillgängligt i vissa spel.

Man or Monster

Monsterjägare möter människoätare i en episk uppgörelse!

Besök några av världens största städer och försvara dem från massiva monsterinvasioner med en kraftfull arsenal av vapen - eller axla rollen som monster och visa människorna vem som verkligen är högst upp i näringskedjan.

Spela som man: Världens folk behöver en hjälte i dessa farliga tider, och monsterjakt råkar vara din specialitet. Inget monster är för stort när du kan flyga upp i luften med ett jetpack och möta dem ansikte mot ansikte - och även de tuffaste av fiender kan inte ignorera dina stridsvagnar, helikoptrar, kanoner och andra försvarssystem. Rädda civila och maximera antalet oskadade byggnader för att tjäna pengar.

Spela som monster: Trampa dig fram från Amsterdam till Tokyo medan du sprutar eld, äter civila och bara gör det som monster gör bäst - skapar kaos och förödelse! Krossa byggnader och fiendeenheter, samla skatter och eliminera mänskliga städer för att samla in så mycket pengar som möjligt. Mannen kanske har stridsvagnar - men vad ska en liten stridsvagn göra mot dina grymma svansslag, giftiga avfall och spindelundersåtar?

Är du en man...eller ett monster? Spela nu och gör ditt val!

Spel på Miniclip.com - Man or Monster Man or Monster

Är du en man...eller ett monster?

Play this free game now!

Reklam

Nyhetsbrev

Få de senaste webmasternyheterna direkt till din e-postlåda. Registrera dig nedan!